مشاوره حقوقی رایگان - پرونده در شعبه دو کیفری مجددا ثبت شد

سلام وقت بخیر
بنده اواخر سال 99 یه مشکلی پیش آمد با شخص دیگری بودم و دادگاه رو رفتیم بعد مشخص شد که اون شخص مجرمه بعد گذشت چند ماه پیام آمد که پرونده شما به اجرای کیفری واصل شد در صورت نیاز به حضور شما ابلاغ خواهد شد. هیچ ابلاغیه ای نیومد برای بنده.
حالا بعد از گذشت چند ماه پیام آمده پرونده شما در کیفری دو مجددا ثبت شد.
منظور از این پیام چیست؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید
بنظر جای نگرانی نیست برای شما
وانگهی تکلیف سرنوشت شما در دعوا باید روشن گردد