مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایگان

در یک آپارتمان 15 واحده ساکن هستم
مالکین قبلی به نوبت مدیر ساختمان بوده اند
بنده و چند واحد دیگر توانایی و تمایلی به قبول مدیریت ساختمان نداریم
اما آمده اند آسانسور را برای واحد های ما قطع کردند که تا مدیریت رو قبول نکنیم وصل نمیشود
آیا این کار قانونیست؟
1 ، آیا ما اجباراً باید مدیر ساختمان شویم؟
2، آیا همسایگان می‌توانند خودسرانه آسانسور رو برای دیگر واحد ها قطع کنند؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این موضوع از مواردی هستش که حل اختلاف شما توسط قانونگذار صراحتا به اون اشاره ای نکرده اما به استفاده ی یکسان از مشاعات و تقسیم مخارج مشاعات مثل آسانسور هم یکسان بین همه تقسیم میشه و کسی نمیتونه مانع از استفاده ی آسانسور بشه چرا که شما با همون پرداخت شارژ ماهیانه به نوعی در سرویس آسانسور و تعمیراتش سهم خودتون رو پرداخت میکنید و بطور کلی چیزی که الان عرفا حاکم هستش تقسیم مدیریت مجتمع بین همسایگان هست یعنی اگر کسی دائما حاضر نشه مدیریت رو قبول کنه هر 6 ماه بین ساکنین باید متغیر بشه و جابجا بشه