مشاوره حقوقی رایگان - ماشین خریدیم که پلاک اتاق ندارد

سلام. برادرمن پنج روز پیش یه ماشین از شهرستان خرید که امروز رفته واسه تعویض پلاک گفتن پلاک بدنه که داخل اتاق باید باشه نیست، و اتاق تعویضی حساب میشه. کسی که ازش خریدیم شغلش خریدو فروش ماشینه میگه پس نمیگیرم. چجور باید ماشینو بهش پس بدیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر
اعلام فسخ بیع خودرو را برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد دادخواست تنفیذ فسخ بیع خودرو و استرداد ثمن معامله به علت خیار تدلیس و خیار عیب را مطرح نمایید و