مشاوره حقوقی رایگان - تبیل وضعیت ایثارگران

سلام همسرم از جامع ایثارگران است
او13 سال در شهردای سابقه کار دارد وتمام مدارک لازم راهم برای تبدیل وضعیت به منابع انسانی فرستاده است اما به تازگی بعداز گذشت یکسال تازه اعلام کرده اند که کسانی که در شرکتهای مناقصه ای کار میکنند تبدیل وضعیت میشوند ولی نیرویی که در شرکت مزایده ای مشغول کارند تبدیل وضعیت نمیشود ایا این گفته صحت دارد

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت ایثارگران شرکت مزایده ای تبدیل وضعیت ایثارگران در شهرداری تبدیل وضعیت ایثارگران تبدیل وضعیت ایثارگران