مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام
همسر من معتاد هستن، قمار باز خیلی ضرر کردن ، از نظر روانی مشکل دارن، چندین بار منو تهدید کردن جانی کردن
خودم فوق لیسانس دارم ،الان یه بچه دو ساله دارم قبلا هم با خود ایشون همکار بودم
میخواستم بپرسم من میتونم حضانت بچه ام و حق و حقوقمو بگیرم ؟

پاسخ ها :

گرفتن حضانت فرزند به دلیل اعتیاد پدر گرفتن حق و حقوق از همسر معتاد اعتیاد همسر قمار بازی همسر درخواست طلاق حضانت فرزند مهریه حضانت