مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

باعرض سلام و خسته نباشید ، بنده با جمعی از دوستانم در شهر قزوین تصادف کردیم و متاسفانه در آن تصادف سه عدد از مهره های ستون فقرات بنده دچار آسیب شده و کتفم هم ترک ریز برداشته اما بعد از اینکه آمبولانس به صحنه آمد و ما رو به بیمارستان برد، در بیمارستان به دوستان بنده اعلام شده بود که مشکلی ندارد و فقط ضرب دیده ، بعد از اینکه متوجه آسیب جدی شدم اقدام کردم برای گرفتن کروکی و صورتجلسه که بهم گفتن چیزی ثبت نشده و باید با مراجعه به دفتر قضایی شکایت خود را ثبت بکنی ، من هم این کارو کردم ، حالا راننده ماشین خود رو ترخیص کرده و فروخته ، و شکایت من هم در شورای حل اختلاف ثبت شده ، آیا شورای حل اختلاف توان حل این پرونده رو خواهد داشت؟

پاسخ ها :

شکایت خسارت جانی در تصادف مطالبه خسارت از راننده مقصر تصادف جرحی تصادف خسارت