مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از راننده مقصر در تصادف

با عرض سلام و خسته نباشید. چند روز پیش یک خودرو، موتور سیکلت من رو مورد اصابت قرار داد و متواری شد. از آن جایی ک اطرافیان بدون تماس با اورژانس من رو به بیمارستان رسوندن. حالا من باید چیکار کنم در ضمن طرف متواری رو امروز پیدا کردیم. من باید چه اقداماتی انجام بدم برای گرفتن خسارات؟

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

از طریق دادسرا مطالبه دیه شکایت کنید با مدارک پزشکی به پزشکی قانونی برید