مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام من خانومم برای به دنیا آوردن بچه مون به بیمارستان بردم گفتن دیابت داشته عملش کردن دکترش وارد نبوده حالب شو بستن دوباره انتقال دادن جای دیگه براش سوند کلیه گذاشتن بعد مدتی دوباره عملش کردن برا سوند نتونستن خودم جای دیگری نوبت گرفتم عملش کردن گفتن به اشتباه حالب شو به رحم پیوند زده بودن میخواستم بدونم میتونم بابت این شکایت کنم از پزشک زنان واورولوژیست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در دادسرای جرائم پزشکی به علت قصور پزشکی شکایت نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دلایل کافی برای اثبات ادعا دارید می توانید از نظام پزشکی موضوع را مطرح کنید و سپس نسبت به پزشک مقصر شکایت مطرح کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما شکایت کنید هم سازمان نظام پزشکی و هم دادسرای جرایم پزشکی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت شکایت کنید تا تحقیقات لازم انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانی شکایت کنی دادسرای محترم جرایم پزشکی به این موضوع وارد می شود و در صورتی که اصولی انجام گرفته باشد قابل شکایت و دیه میباشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از کمیسیون های پزشکی پیگیری کنید اگر فی الواقع اشتباهی رخ داده است ود از این بابا مطمئن هستید شکایت کنید