مشاوره حقوقی رایگان - کمپ اجباری

باسلام خسته نباش 54سال سن دارم ایا مصرفم تریاک بوددر منزلم ایا 12 شب چهار نفر داخل خونه ات بشن با مشت لگد ببرن کمپ بندازن چند روز بعدبیان ماشینت راببرن و داخل کمپ تورا ببرن دفترخانه امضا بگیرن بعدش دوماه اجباری نگه بدارن پول ماشینت رابه همین راحتی بخورن به کی بگیم که به داد ما برسن

پاسخ ها :

بردن معتاد به زور به کمپ ترک اعتیاد اذیت و آزار برای بردن به کمپ ترک اعتیاد نگه داشتن به اجبار در کمپ ترک اعتیاد شکایت از کمپ ترک اعتیاد غیر قانونی فروش خودرو معتاد بدون رضایت فروش خودرو بدون رضایت مالک کمپ اجباری کمپ ترک اعتیاد