مشاوره حقوقی رایگان - وکالت حق طلاق

بردارم من وکالت داده به همسرش که بتونه طلاقش رو بگیره و همسرش با استفاده از وکالتی که از برادرم گرفته حضانت بچه ها و تمام اموال رو گرفته و بدون اینکه کوچکترین خبری به کسی بده از خونه ی برادرم رفته پرونده بچه هاشون رو ازمدرسه گرفته ایا میتونه اقدامی بکنه تا بتونه بچه ها شو پس بگیره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکالت داده باشد و در رای دادگاه حضانت به مادر داده شده باشد پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.
اگر مادر صلاحیت نگهداری نداشته باشد می تواند دادخواست سلب حضانت بدهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متن وکالت نامه نیاز به مطالعه و بررسی دارد.