مشاوره حقوقی رایگان - حکم مجازات قاتل

با سلام
اگر قاتل قبل از وقوع جرم شیشه مصرف کرده باشد و یا هر مواد دیگری حکم مجازاتش چیست؟ اگر تحت تاثیر مواد مصرفی بوده باشد قاضی چه حکمی میدهد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مجازات قتل عمد قصاص هست. باید وکیل بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با توجه به قانون مجازات جدید ستال 1392 که از سال 94 13اجرایی شده قریب به یقین تاثیری ندارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در قانون مواردیکه باعث رفع مسئولیت کیفری میشود را نام برده و مصرف شیشه جزء آن موارد نیست و تاثیری در آن ندارد