مشاوره حقوقی رایگان - تصرف انباری

سلام
بنده نماینده اعضا جهت ساخت ساختمانی 12 واحده که در قرارداد مشارکت ساخت هم ذکر شده هستم
در قرار داد سهم سازنده 2 واحد مشخص شده و 2 عدد پارکینگ . ولی سازنده هنگام فروش واحد ها از مجموع 2 انباری یکی را هم به یک واحد فروخته است بدون هیچ مدرکی .
اعضا اختیار واگذاری انباری ها را طبق صورتجلسه ای به من واگذار کرده و امضاء کرده اند
لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه میتوانم انباری را از این متصرف بگیرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری فروش مال غیر یا دادخواست ابطال مبایعه نامه در قسمت انباری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه فروش مال غیر را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.