مشاوره حقوقی رایگان - رسید جعلی

من 14 سالمه یه رسید جعلی درست کردم برای شرکت توی کلاس انلازن اون فهمید اصن نرفتم داخل کلاس بعد اون گفت توی فتا ازت شکایت کردم میندازنت زندان بخدا اگه بابام یا مامانم بفهمه سرم با داس میبرن ما روستامون کوجیکه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه وجهی دریافت نکرده اید و در کلاس نیز شرکت نکرده اید جعل انجام نشده است و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.