مشاوره حقوقی رایگان - متهم انتسابی ابلاغ شده

باسلام خسته نباشید بنده بایه خانومی دعوای فحشکاری پیامکی کردیم اونم ب من فرستاده منم به اون خونه مامیومد ازماشینم دزدی کرده فیلم مداربسته دارم پیاماش هست تهدیدم کرده قسم داده فحش داده جواب بدم ازخانه می‌انداختیم بیرون نمی‌رفت الانم رفته شکایت کرده ازمن منو ابلاغیه نوشته متهم انتسابی حالا چی میشه ممنونم راهنمایی کنید مرسی

پاسخ ها :

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

با سلام.شما می توانید از شخص به عنوان سرقت شکایت کنید و دلایل خود را به دادگاه ارائه نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت فحاشی پیامکی محکوم می شوید و اینکه ون شخص هم فحاشی کرده دلیل و توجیهی برای رفتار شما نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما هم شکوائیه توهین و افترا را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال ناقص مطرح شده است و نیاز به توضیحات بیشتر دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید در جلسه حاضر و از خود دفاع کننید. بهتر است وکیل بگیرید