مشاوره حقوقی رایگان - دعوای حقوقی ملکی

ملکی را که پیش فروش بوده به عنوان نفر دوم خریداری کردم نفر اول از سازنده 135 متر خریده و داخل قولنامه 135 متر زده الان اون طرف به من 140 متر فروخته هر چه متذکر شدم قبول دار نمیشه میگه یه بالکن اضافه شده احتمال داره 140 متر بشه ،،،سوال اول ایا کلاهبرداری حساب میشه؟اگر روز تنظیم سند 140 متر نبود میتونم به قیمت روز اون متراژ مابه تفاوت رو بگیرم یا به همون قیمت معامله با علم به اینکه فروشنده میدونسته 135 متر هست و مدرکی برای اثبات 140 متر نداشته بنگاه دار هم که تخلف داشته

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اگر در مبایعه‌نامه 140 متر ذکر شده
و با توجه به اینکه هنوز پایانکار و صورتمجلس تفکیکی و متراژ واقعی مشخص نشده است جرم کلاهبرداری نیست

بله اگر در مبایعه‌نامه شرط خاصی ذکر نشده باشد شما میتوانید مطالبه خسارت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

موضوع کیفری نمی باشد..

اگر متراژ واقعی ملک 135 متر باشد می توانید مابه‌التفاوت را به نرخ روز مطالبه کنید..‌