مشاوره حقوقی رایگان - خرج خانه

سلام خسته نباشید. من 23 سالمه . یه سال پیش برای یادگرفتن خیاطی رفتم کارگاه تولیدی بعد 9 ماه پدرم با بهانه های مختلف من و از کارگاه آورد بیرون که حقوق اینجا زیاده و...
الان داخل خونه کار میکنم هفته ای 20 تا لباس مجلسی می‌دوزم که دونه ای 40 تومنه از صبح تا شب ...
من و آوردن خونه که کار کنم اما و پولامو حساب کتاب کنن پول اب و برق و گازشونو بدم...
مگه جز وظایف من محسوب میشه این چیزا؟
من نتونستم دانشگاه برم و ادامه تحصیل بدم الان که کار یاد گرفتم می‌خوام کنار کار کردن به تحصیل هم ادامه بدم تا یه کار درست و حسابی در آینده داشته باشم..
از ناتوانی اوناست که من نتونستم به خیلی چیزایی که میخواستم برسم و یا قید خیلی چیزا رو زدم..

بابام دو شیفت کارمیکنه و کلا روزی یک وعده غذایی میخوریم ...
الان جدیدا نون خشک هم نمیخرن و میگه من باید خرج خونه رو بدم مگه منِ دختر چقدر کار میکنم که باید خرج خونه بدم...؟؟
حتی پوشاک مونم تهیه نمیکنه... شاید باورتون نشه توی این 23 سال همش لباسای کهنه ی مردم و پوشیدم و الآنم اصلا یه لباس درست و حسابی ندارم

چیکارکنم که بشه ازش شکایت کرد؟ جدا از اینکه نیازهامونو برطرف نمیکنه ..الان همون یه لقمه نونیم که می‌خوردیم و داره ازمون میگیره!!!
من نمیتونم با هفته ای 800 تومن پول قبض بدم . یا کفش و لباس بخرم... یا ..؟نمیتونم حتی نیازهای ضروری مو تهیه کنم..
چندبار به این فکر کردم که خونه رو ول کنم برم...
یا اگه راه حل درست بشویی نداره برم خودمو بکشم.. بهتر از زندگی اینجوریه که نه حمایت عاطفی میکنن نه حمایت مالی تازه چیزیم که دارم ازم میگیرن!!!

چیکارکنم خسته شدم..
راهی نیست که بشه قانونا ازش خرجی گرفت...

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام دخترم خدا قوت، مرحبا به غیرت و عزت نفست ، اگر پدرت دوشیفت کار میکند و پول در می اورد و خرج جاهای دیگه میکند و برای شما و سایر اعضای خانواده هزینه نمی کند حق دارید این حرفها را بهش بزنید اما اگر حقوقش کفاف هزینه سنگین زندگی چند نفر اعصای خانواده را نمیدهد او بی تقصر است و باید کمکش کنی اما اگر حقوقش را هزینه جاهای دیگه میکنه، مجددا برو همانجایی که کار می کردی قرارداد محکم ببند و حساب بانکی باز کن و بگو بیمه برایت واریز کنند و خودت مستقل باش و گاهی اگر خواستی کمکشون کن اگر هم اذیتت کردند، آپارتمان اجاره کن و مستقل زندگی کن هیچ مانع قانونی ندارد.