مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اخذ مهلت و جلوگیری از مزایده

با سلام و خسته نباشید؛ پدر زن یکی از دوستانم ضامن نیمی از مهریه عروسش شده و عروسش با همکاری پسرش دادخواست اجرای مهریه را نموده و به سبب آن باغ پدرزن را توقیف نموده و حکم قطعی از اداره ثبت و محکومیت پدرزن مبنی بر پرداخت 550 میلیون تومان صادر شده و در چند روز اینده تشریفات کارشناسی و انجام مزایده انجام خواهد شد. آیا می توان از طریق مرجع صادر کننده حکم مهلت چند ماهه جهت فروش باغ و پرداخت دین اخذ و با فروش مقداری از باغ به قیمت دلخواه دین را پرداخت و مانع انجام مزایده شد؟ اگر پاسخ مثبت است مراحل آن چگونه است؟با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید . درصورت تمایل تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تا قبل از تنظیم صورت جلسه مزایده میتوانید دین را تسویه و ملک را از مزایده رها کنید