مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقدار دیه وحکم دادگاه

با سلام خدمت شما و عرض ادب و آرزوی سلامتی و فرج صاحب الزمان
بسم الله الرحمن الرحیم
ببخشید بنده یک دانش آموز حدوداً 15 ساله هستم که از مدرسه بر می‌گشتم حدود 14
نفر به بنده حمله ور شدند و باعث شدند دماغ بنده دچار شکستگی از دو جا شد در پزشکی قانونی گفته شده است که تورم روی بینی و ساییدگی حارصه روی بینی و شکستگی روی بینی به میزان سه دهم درصد دیه کامل است بنده تحقیق کردم سه دهم درصد دیه کامل معادل یک ملیون و خورده ای است ولی دماغ بنده التیام میابد و به بدترین شکل شکسته شده و بنده تحقیق کردم دیدم دیه شکستگی دماغ جوری که التیام یابد معادل 48 ملیون است ببخشید در دادگاه دیه ی هرکدوم جداگانه حساب میشه یا همه باهم سه دهم درصد دیه کامل است
آخه دماغ بنده به بدترین شکل ممکن از دو جا شکسته شده هم شاهد است هم دوربین از چندین جهت مختلف ببخشید. دیه رو پزشکی قانونی درست محاسبه کرده و یا خیر.

واونها به بنده ناسزا گفتن اون چی میشه اگر دوربین صدا دار نباشه شاهد باشه اونها مجازات نمیشن برا ناسزا و در آخر دیه ی بنده که شکستگی استخوان از دو جا حارصه و ساییدگی و تورم بوده به چه شکل معادله میشود
و مجازات آنها چی هست. وحکم بر اساس این گفته ها چی هست که دوربین مشاهده
هم هست
و در کلام آخر ببخشید این سه هم درصد دیه کامل فقط برای حارصه هست یا برای همه چون من با خودم عکس شکستگی هم بردم که از دو جا شکسته

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مقدار دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید و اجرای احکام محاسبه می کند