مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ترخیص

عرض ادب . پدرم توسط خواهرم با توجه به مساله تنفسی و عدم هوشیاری از خانه سالمندان به بیمارستان ارجاع میشود که بعد از شکایت خواهرم بابت عدم رسیدگی سرپرستار با وجود گرفتن رضایت شخصی بازهم مانع ترخیص شده و گفته فقط با رضایت برادرت ترخیص میشه که بعد از شکایت به پلیس ترخیص انجام شده درحالی که من در شهر دیگری ساکنم و انجا نبودم . با توجه به این که پدرم هوشیار نبوده و هیچ قیمی ندارد و طبق قانون برای قیومت برادر مستندی نیست ، ایا عمل سرپرستار جرم ممانعت از حق نیست و میتوان شکایت کیفری کرد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

شکایت از سرپرستار به دلیل ممانعت از ترخیص ممانعت از ترخیص بیمار شکایت از سرپرستار