مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

سلام وقت بخیر کروکی تصادف کشیده وتایید شده گزارش 110 پرونده بستری بیمارستان هم تهیه شده ولی متاسفانه پزشک قانونی جراحات روتایید نکرده کمیسیون پزشک قانونی اینطور نوشته که جراحات فوق غیر مرتبط با حادثه است مگر اینکه خلاف آن در دادسرا اثبات شود بنظر شما قاضی به نفع ما رای میده شهود هم تو پرونده داریم تاحقمون ضایع نشه ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید دلایلی داشته باشید که بتواند نقض کننده نظریه پزشک قانونی باشد