مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن چک

سلام وقتتون بخیر. چند سوال درمورد چک صیادی دارم.لطفا کسانی که اطلاعات کافی دارن یا وکلای عزیز تو گروه جوابمو بدید ممنون
من 4 فقره چک صیادی بابت فروش لوازم خانگی از مشتریها دارم که اونها ثبت کردن و من هم تایید کردم و مشکلی هم نبود.حالا موعد چک که 11/4 بوده گذشته ومن چکهارو گم کردم و نتونستم پیداشون کنم
1. آیا اون وجه چک توی بانک مسدود میمونه که اگه پیدا کردم بتونم برای دریافتش اقدام کنم؟
2. راهی هست که بدون برگه چک بتونم برای دریافت پولم اقدام کنم؟
3. مراحل قانونی برای اقدام چک مفقودی از طرف گیرنده چک به چه صورته؟
پیشاپیش از کسانیکه راهنمایی میکنن ممنون و سپاسگذارم

پاسخ ها :

گم کردن چک چک