مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خوانده غیر قانونی

سلام خسته نباشید ببخشید کسی که نوزاد خودرا به کسی اهدا کند یابفروشد بعد3سال اگر پدر ومادر واقعی از طریق قانون شکایت کنند و فرزند خود را بخواهند پس بگیرند آیا پدرومادر اصلی مجازات میشوند؟ ..ودوم اینکه میگویند از خانواده فعلی هم بگیرند به پدر مادر اصلی هم نمی دهند قانون و به بهزیستی تحویل می دهند آیا درسته یا به پدرومادراصلی تحویل میدند با اینکه فروختن ممنونم حتما جواب بدید تشکرفراوان

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله فرزند در هر حال به پدر و مادر بیولوژیک تعلق دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مجازات دارد
و ممکن است با توجه به وضعیت و شرایط خانوادگی پدر و مادر واقعی ، فرزند را به ایشان ندهند و به بهزیستی بسپارند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به شرح جزئیات بیشتری برای ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی می باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه مشمول مجازات می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شرایط نگهداری داشته باشند به پدر و مادر واقعی می دهند و اگر نداشته باشند به بهزیستی تحویل می دهند.
بله خرید و فروش کودک جرم است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پدر و مادر اصلی صلاحیت نگهداری بچه را نداشته باشند و آنهایی که خریدند صلاحیت داشته باشند به انها می دهند