مشاوره حقوقی رایگان - حق انتفاع در اعتراض به حکم

با سلام
همسایه من در خصوص کولر آبی که رو پشت بام نصب کردم چن سال پیش،ازم شکایت کرده و قاضی حکم داده که باید رفع مزاحمت کنم.
باتوجه به اینکه خونه بدون کولر در تابستون غیر قابل سکونت میشه، میتونم از عنوان حق انتفاع در پشت بام در اعتراضم استفاده کنم و حکم رو تغییر بدم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حکم قطعی قابل تغییر نیست

شما باید دادخواست مناسب مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی حکمی که قطعی شده است را نمی توانید تغییر دهید مگر تحت شرایط خاصی درخواست اعاده دادرسی یا اعمال ماده 477 نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از پشت بام به داخل منزل شما کانال کشی شده باشد و حق انتفاع داشته باشید می توانید اقدام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه کولرها سر پشت بام هستند احتمالا مشکلی دیگه داره باید رای دادگاه را ببینم