مشاوره حقوقی رایگان - تسلیم به رای دادگاه

با عرض سلام وخسته نباشید سه ماه پیش با مواد دستگیر شدم و بازپرس قرار برام صادر کرد ومن رو به زندان قزل حصار فرستادن و خانواده من که دنبال سند بودن تا به عنوان وثیقه برای من بزارن با روزی که منو به دادگاه آوردم یکی شد و منو فرستادن دوباره زندان رای صادره برای من 2 سال تعلیقی و 6 ماه حبس بود که من همونجا تسلیم به رای دادم و برگشتم قزلحصار ولی شب همان روز از زندان آزاد شدم الان از اجرای احکام برام ابلاغیه اومده که ظرف ده روز مراجعه کنم الان میخواستم ببینم الان اون 6 ماه حبسم چی میشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت تسلیم به رای ،
مدت مجازات حبس شما کاهش پیدا خواهد کرد و باید بقیه مدت حبس را تحمل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تسلیم به رای مشمول تخفیف خواهید بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.