مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن محل تولد

با سلام خدمت وکلای گرامی میخواست راجب شناسنامه بپرسم من سال 1386 از بیمارستان بعثت سنندج به دنیا آمده ام بعد در شناسنامه من محل تولد زده دیواندره یعنی اشتباه درج شده است ببخشید میخواستم بپرسم اگر من به بیمارستان مراجع بکنم پرونده اون سالی که به دنیا آمده ام بهم میدن که به ثبت احوال ببرم و محل تولدم اصلاح بشه

پاسخ ها :

عیسی کریمیان فر

جناب آقای عیسی کریمیان فر :

باید از طریق دادگاه اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید و در غیر این صورت نیازمند به طرح دعوی مناسب از طریق دادگاه می باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید از اداره ثبت احوال نامه ای در این خصوص دریافت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی برو بیمارستان سنندج نامه بگیر اگر دادند انوقت درخواست اصلاح بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به اداره ثبت درخواست بدهید و بررسی خواهد شد