مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق کارگر توسط کارفرما

چطور میشود از کارفرما در برابر پرداخت نکردن حق و حقوق کارگرش شکایت کرد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از طریق سامانه روابط جامع کارگر و کارفرما ثبت نام و شکایت خود را ثبت نمایید و سپس موضوع را از طریق اداره کار پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات خل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به سامانه روابط جامع کارگر و کارفرما مراجعه شکایت کنید