مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آتلیه عروسی

سلام وقت بخیر
من یکسال پیش فیلم عروسی را تحویل گرفتم و برای آلبوم قرار شد عکس انتخاب کنیم و هزینه کل آلبوم را همان یکسال پیش کامل دادم بجز 200 هزار تومان آن برای تحویل گذاشتیم بنا به دلایل شخصی و کاری نتوانستیم عکسها را انتخاب کنیم حالا بعد یکسال که رفتیم حدود 4 برابر مبلغ قبل را برای آلبوم از ما خواستارن آیا میتوانن چنین مبلغی را درخواست کنن آیا من میتوانم از انها شکایت کنم لطفا از نظر حقوقی من را راهنمایی کنین یک روز هم وقت دادن تا اطلاع بدیم که هزینه میپردازیم یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما هزینه را پرداخت کرده باشید لذا می بایست مبلغ باقی مانده را به نرخ روز بپردازید