مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی با چاقو ( اجیر کردن )

سلام وقت بخیر
بنده با یکی از همکاران تو شرکت کار میکردیم
بعد از مدتی بهم دیگه پول قرض میدادیم که حقوق هامون دیر یا زود پرداخت میشد
بعد از مدتی پولی که داده بودم بهش پس نمیداد چند بار رفتم در خونه شون سر صدا کردم که پول بنده رو پس بده
رفت از دستم شکایت کرد به اتهام تهدید افترا توهین دسترسی به سیستم های غیر مجاز رایانه ای
بعد از شکایتی قبل از اینکه برم در خونه شون زنگ زدم به همکارم گفتم با خانوم فلانی تماس بگیر که بنده دارم میرم در خونه شون که شکایتو پس بگیره که تماس گرفته بود گفته بود اقای فلانی داره میاد در خونه که من رسیدم ،
که ثبت کرد یک ساعت بعد رفتم در خونه شون که بگم شکایتی که کردید رو پس بگیرید
ایفون رو زدم با مادرش اومدن پایین بنده تو ماشین بودم زنه با مادرش اومدن سمت من که ی پسره از پشتشون در اومد بدون هیچ حرفی با بنده بهم گفت از ماشین بیا پایین که من نیامدم درب ماشین رو لگد زد و من با ماشین فرار کردم بعد از 10 دقیقه دیگه که مجدد برگشتم به محل قبلی که دیدم مادر و زنه و پسره دارن با هم دیگه صحبت میکنن ماشین امانت بود جای دیگه پارک کرده بودم که پیاده رفتم سمتشون تا بنده رسیدم بهشون که پسره منو مورد جرح قرار داد نصف صورت و شکمم چاقو زد

بعد ما شکایت کردیم قاضی اونا رو به عنوان شاهد میخواد هر سری ولی اصلا ما نگفتیم به عنوان شاهد بیان
قاضی میگه اینا قسم خوردن ولی قسمشون دروغ بوده که اون پسره از اشناهاش بوده ولی الان اون پسره متواری هست معلوم نیست کجاست ؟

چیکار کنیم زنه رو متهم کنیم؟

پاسخ ها :

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

با سلام
كاربر گرامي و عزيز
ما مشاور و وكيل براي احياي عدالت و حقيقت هستيم
راهكار مجرمانه و گناهكار نمودن و مجازات يك زن به جاي ضارب مرد فراري در قاموس سوگند وكالت نيست ؛
اگر در رابطه با موضوع سوال و ادعاي حقوقي مطرح است ، بفرماييد در خدمتم