مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت مقررات آپارتمان نشینی

با سلام و احترام
راهکار حقوقی جهت اثبات عدم همکاری ساکنین آپارتمان در هزینه های تعمیرات بخش های مشترک ساختمان چیست؟
در موارد متعددی مسائل و مشکلات موجود در آپارتمان مرتبط با بخش های مشاع (روشنایی راه پله، آیفون، پشت بام، عدم تعمیر به هنگام وسایل سرمایشی، امنیت ساختمان) به ساکنین اطلاع رسانی (تلفنی، حضوری جلوی در واحد) گردید. با توجه به اینکه در این مدت تلاش نمودم تا با درک شرایط و مشکلات موجود با ساکنین همراهی نمایم. متاسفانه به جای همکاری و رفع مشکلات شاهد رفتارهای نادرست و اذیت و آزار قرار گرفتیم.
با توجه به موارد فوق تنظیم دادخواست و شکایت از ساکنین پیشنهاد می گردد؟
اسناد و مدارک مورد نیاز برای شکایت لطفا بفرمایید.
در صورتی که روش شکایت از ساکنین پیشنهاد نمی گردد، لطفا روش پیشنهادی جایگزین بفرمایید.
با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و اگر پاسخی دریافت نکردید می توانید دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق دهید