مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بر اثر تصادف

با سلام . به دلیل عدم برگزاری دادگاه بنده که 5ماه به تاخیر افتاد من حدود2میلیون تومان پول پارکینگ خودرو پرداخت کرده ام که مدرک هم دارم که دادگاه من فقط به دلیل نبود قاضی به تاخیر افتاد.حالا با این شرایط من متضرر شده ام راهی هست خسارت خودم رو از دادگاه دریافت کنم؟

پاسخ ها :

خسارت توقیف خودرو در تصادف توقیف خودرو در تصادف خودرو تصادف خسارت