مشاوره حقوقی رایگان - هزینه توقیف و پارکینگ تصادف جرحی و اعتراض به بیمه

با سلام .
خودرو بنده در مکان مناسب پارک بوده و خودرو دیگری با برخورد با ماشین من واژگون و منجر به جرح خود شده.
با حضور پلیس راهور هر دو خودرو توقیف و به پارکینگ منتقل شد.
بعد از چند روز با پیشنهاد کلانتری ، سازش تنظیم شد و افسر راهور کروکی سازشی تنظیم کرد.
_هزینه جرثقیل و پارکینگ (حدود 450 هزار تومان) چگونه باید از مقصر گرفت؟ (پرداخت نمی کنند)
آیا ضرر زیان دو هفته توقیف و دو هفته دیگر تعمیر خودرو رو میشود درخواست کرد؟
_ بیمه ثالث مقصر ، 2 میلیون کمتر از فاکتور و داغی تحویل داده شده (اکسل عقب) ، هزینه را پرداخت کرده , با این توجیه که هزینه سمت ضربه دیده شده رو قبول می کند ، نه هزینه کل مجموعه ی آسیب دیده اکسل را .
(در کروکی افسر آسیب به اکسل عقب ذکر شده)
اکنون چه کار باید کرد؟

پاسخ ها :

ام البنين  رضايي ولاشدي

ام البنين رضايي ولاشدي :

سعی کنید توافق کنید درغیر اینصورت میتوانید مطالبه ی خسارت کنید..