مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به علت نداشتن مدارک

با سلام و عرض ادب.
پلیس نامحسوس سه هفته ی پیش به علت نداشتن مدارک ماشینو خوابونده و چون من گواهینامه ندارم کد ملیمو به افسر نگفتم قبض پارکینگو با خودش برد و گفت مدارکتو بیار پاسگاه نامحسوس کد ملیتو داخل قبض پارکینگ ثبت کنم رفتم نامحسوس برگه پارکینگو بهم دادن ولی نام متصرف خالیه افسر هم رفته مرخصی تا هفته اینده از مالک ماشین هم وکالت دارم حالا برای ترخیص خودرو از پارکینگ چکار کنم میشه راهنماییم کنید
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با وکالت‌نامه می توانید اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به سرپرستی پاسگاه نامحسوس مراجعه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرفا زمانی میتوندی رفع توقیف بخواهید که اولا توقیف پلاک صورت نگرفته باشد دوما در وکالت نامه شما این مورد قید شده باشد