مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر زمین

سال 1340 به دست دادگستری تقسیم نامه ایی انجام گرفته و سندی صادر شده برای ملکی به اندازه تقریبی 400 هکتار که پدر بنده نیم دانگش مشاع هست از اون ملک، ولی موقع اصلاحات به اسم عمویم نوشته شده، و سال 68 پسر عموی بنده درخواست سند ثبتی کرده و به عنوان مالک او را شناختن، جریان از این قرار هست که موقع اصلاحات دستکاری کردن، و پسر عمویم قسمتی از ملک را فروخته است، ایا به عنوان فروش مال غیر میتوان دعوا کرد و یا اصلا میشود شکایت به اداره اصلاحات کرد که چرا سند پدر بنده رو به اسم پسر عمویم زدن؟ راه حل چیه؟ من فقط میخوام 1000 متر از شهرسازی درخواست کنم برای تملک زمین. مازادی که فروختن فعلا بماند. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده شکایت فروش مال غیر به نظر نتیجه ای نخواهد داشت و شما بهتر است دعوای حقوقی مطرح کنید