مشاوره حقوقی رایگان - قاچاق مخدر

عرض سلام
حدودا 21 سال پیش پدر بنده به دلیل قاچاق مخدر تریاک چند سالی رو زندانی بودند و بعد هم آزاد شدند.ضمنا به علت سکته قلبی در سال 86 فوت شدند.
میخواستم بپرسم آیا این سابقه کیفری برای گزینش و استخدام بنده در بیمارستان دولتی به عنوان پرستار مشکلی ایجاد میکنه؟!
آیا لازمه در فرم گزینش این موضوع رو قید کنم؟!

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام امکان استعلام سوابق پدر شما توسط بیمارستان وجود دارد؛ بنابراین بهتر است در فرم گزینش مراتب را بنویسید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشکلی پیش نمیاد و اگر شما چیزی نگید کسی متوجه موضوع نمی شود
و شما اگر سوال کردن اعلام کنید پدر و مادر سابقه ای ندارند.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر مگر اینکه در تحقیقات محلی، کسی از شما بدگویی کند ولی قانونا مانعی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونا برای شما مشکلی ایجاد نخواهد شد ورا که استخدام قائم به شخص است