مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ثبتی

باسلام
من دارای ملکی هستم که بیش ازده سال در تصرفم میباشدو سند دارم
شخصی با قولنامه به تازگی ادعا دارد چندماه قبل از اینکه سندبه نامم بشود ملک راخریداری کرده . درحالی که پلاک ثبتی قید شده درقولنامه ایشان کاملا با پلاک ثبتی سندمن مغایرت دارد و مغایرتهای دیگری هم دارد
آیا باتوجه به مغایرت پلاک ثبتی ادعای ایشان میتواند موردقبول دادگاه باشد

پاسخ ها :

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

خیر باتوجه به مغایرت پلاک ثبتی طرح دعوی نتیجه ای در بر ندارد.