مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت پلاک ثبتی

با سلام
سرقفلی مغازه ای خریدم در سال90 با اجاره نامه ای مربوط به سال 43 که در آن پلاک ثبتی مادر درج شده و یک انباری مجاور نیز در آن ثبت شده و مالک فعلی ملک بنیاد میباشد که اجازه انتقال سرقفلی را میدهد در آن اداره متوجه اجاره نامه ای بعد از آن تاریخ شدیم که اولا پلاک ثبتی جدیدی مفروز از پلاک ثبتی مادر بود و انباری مجاور نیز وجود ندارد !
حال اداره مربوطه اجازه انتقال نمیدهد و فروشنده نیز زیر بار نمیرود البته کل ثمن معامله طبق مبایعه نامه بنگاهی با کد رهگیری پرداخت شده و پول انباری نیز مضافا پرداخت و درج شده
در ضمن مغازه از همان تاریخ تحویلم شده
در نهایت با احترام لطفا بفرمایید از چه راهی به حق و اسنادم برسم. تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.برای ارائه مشاوره صحیح باید حضوری وبا مطالعه اسناد ارائه خدمت شود.یاالله