مشاوره حقوقی رایگان - جرم قابل گذشت

سلام به جهت جرمی که مرتکب شدم (تحریق ماده676) شش ماه و یک روز حبس تعزیری دارم ولی تونستم رضایت شاکی رو بگیرم و رضایت شاکی در پرونده قید شده ولی داخل سایت ثنا نوشته که دستور قضایی جهت صدور حکم به اجرای احکام فرستاده شد میخاستم بدونم حبس صد در صد از بین میره؟ امکانش هست که یه جریمه نقدی برای جنبه عمومیش صادر بشه؟و چرا قرار موقوفی اجرای حکم صادر نمیشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان اینکه حبس بطور کلی از بین برود نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر جرم منتسب به شما جنبه عمومی داشته باشد در صورت رضایت شاکی ، باعث تخفیف مجازات خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که قابل گذشت باشد در صورت رضایت کلا از بین می رود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جرم ماده 676 از جرایم قابل گذشت و جنبه عمومی ندارد .

ماده 505 - در مواردی که مطابق مقررات، اجرای رأی موقوف می‌شود، قاضی اجرای احکام کیفری قرار موقوفی اجراء صادر می‌کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گذشت شاکی خصوصی از موجبات تخفیف کیفر ایت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی جرم مذبور بستگی دارد به شرایط وقوع آن ، و بسته به شرایط قابل گذشت با غیر قابل گذشت است ،
جرم مذکور در ماده 676 موضوع حکم شما لیکن به موجب ماده 104 قانون مجازات اسلامی ( اصلاحی به موجب ماده 11 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب 1399/2/23 ) جرم مندرج قابل گذشت است و اصولا باید قرار موقوفی تعقیب یا اجرا صادر گردد