مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی بیمه تامین اجتماعی

باسلام وخسته نباشیدبنده حدود43سال سن دارم و حدود 8 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی کارگری کاشی کاری که مدرک کاشی کاری دارم خودم بیمه ریختم حساب درجه 3 هست حالا بنده تعویض مفصل لگن راست انجام دادم دقیق 5 روز بعد از عمل جراحی من بیمه مرا قطع کردن و به قول تامین اجتماعی بازرس از تهران امده وبیمه مرا قطع کرده ولی من ازبیمه تامین اجتماعی حتی برای عمل جراحی استفاده کردم وبه مدت 3ماه بعدهم پول بیمه ریختم حساب ولی رفتم برای از کار افتادگی میگن به شما تعلق نمیگیره نمیدانم چرا من اون روز عمل جراحی 21ماه بوده و26ماه یعنی 5روزبعدازعمل بیمه مراقطع کردن معلومه که به محض دانستن که من مفصل لگن تعویض کردم فوری بیمه مراقطع کردن لطفا راهنمایم کنیدممنون میشم تشکر

پاسخ ها :

درخواست از کار افتادگی بر اثر بیماری از کار افتادگی بیمه تامین اجتماعی بیمه از کار افتادگی از کار افتادگی بیمه