مشاوره حقوقی رایگان - منابع طبیعی خرید ویلا

قصد خرید ملکی دارم در چمستان مازندران واقع در شهرک که قسمتی از ان را منابع طبیعی ادعای مالکیت دارد و پرونده ان در جریان است ( دادگاه دوم ) و در دادگاه جهاد تبرئه شده ، اگر این ملک از دادگاه منابع طبیعی نیز تبرئه شود
با توجه به این که زمین آن سند ندارد و قولنامه ایست و خارج بافت نیز میباشد و در محدوه شهر است
آیا برای خرید از لحاظ تخریب امن میباشد ؟
و تکلیف آن برای گرفتن سند چگونه است ؟

پاسخ ها :

خرید ملک در محدوده ی منابع طبیعی خرید ملک بدون سند خرید ملک قولنامه ای تخریب ملک خرید ویلا منابع طبیعی