مشاوره حقوقی رایگان - وکالت از وراث برای انتقال سند

باسلام وعرض ادب خانه ای که 20 سال ساکن هستیم که وکالتی بوده و وکالت به نام مرحوم پدرم بودکه فوت کرده بنده وکیلش بودم ووکالتی ازوراث دارم.و برای گرفتن سند کارشناس آوردم ونقشه برداری ومشخصات ملک را تاییدکرده بایدبه کجااقدام کنم برای گرفتن سندماده 147 مراحل اقدام ومدت زمان چقدر طول میکشد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در اداره ثبت درخواست صدور سند مالکیت را مطرح نمایید