مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

با سلام
خانوم بنده دو شناسنامه سجلی دارد
شناسنامه اول توسط پدرومادر اصلیش هست
و شناسنامه دوم رو پدر و مادر دومش بصورت غیرقانونی گفتن که در روستا زایمان کردن و اونم بصورت سجلی هست
آیا در صورت اثبات تقلب در گرفتن شناسنامه دوم مال و اموالی که از طرف پدر و مادر دومش برایش انتقال سند انجام دادن هم ابطال میشود؟

پاسخ ها :

انتقال سند با شناسنامه جعلی ابطال شناسنامه جعلی بعد از انتقال سند شناسنامه جعلی ابطال شناسنامه شناسنامه ثبت احوال