مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت

سلام من با پراید از پشت زدم به مزدا 3 نیو افسر اومد طرف مدارک منو برد و قبول نکرد افسر برگه بیمه بده بعد از کلی حرف زدن بالاخره راضی شد رفتم پیش افسر و برگه گرفتن ایشون شنبه رفتیم بیمه اونجا گفتن ک خودرو نامتعارف هست و فقط 7/5میلیون میدن ولی طرف راضی نشد و قبول نکرد و رفت چند روز من زنگ زدم جواب نداد همش گف ک بهت خبر میدم و ... بعد دیروز ب من زنگ زده میگه یا ببر درستش کن یا ازت شکایت میکنم.اگر شکایت کنه میتونه خسارت بگیره از من؟یا افت قیمت میتونه بگیره؟ چقدر میتونه افت قیمت بگیره من کارگر هستم شغلی ندارم کرایه کشی میکنم ماشین هم برا خودم نیست

پاسخ ها :

شکایت افت قیمت خودرو نامتعارف بعد از تصادف شکایت افت قیمت بعد از تصادف تصادف با خودرو نامتعارف افت قیمت خودرو تصادف