مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین

سلام بنده یه زمین کشاورزی خریدم به متراژ 150 متر مربع اون منطقه پر شده از کارگاه و سوله و یه جورایی منطقه صنعتی شده داخل کوچه ما هم نزدیک به 16 اسوله هست و تمام برق موقت دارند یعنی سوله را ساختن اداره برق بهشون برق موقت داده ولی الان که من ساختم اداره برق میگه نامه از جهاد باید بیاری و ن به جها د مراجعه می کنم میگه باید بری دادگاه قاضی حکم بده الان 2 سال از ساخت سوله من گذشته از شما سوالم اینه با توجه به اینکه اون منطقه کلا سوله ساخته شده و جهادم قبول داره که اونجا نه خاک خوبی داره و نه آب به نظرتون برم دادگه تبرئه می شوم؟ و به نظرتون چکار کنم

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

تغییر کاربری جرم محسوب میشه
منتظر تصمیم دادگاه باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما بدوا باید برای تغییر کاربری اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
اگر ساخت بدون مجوز باشد در صورت شکایت ممکن است حکم محکومیت صادر بشه ولی به صورت قطعی موضوع قابل تشخیص نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط در صورتی که مشمول مرور زمان شود تبرئه میشوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تغییر کاربری ربطی به خاک مناسب و آب نداره و دفاعیات مناسب میطلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منتظر بمانید که مشمول مرور زمان بشود.