مشاوره حقوقی رایگان - سوال در باره پیگیری پرونده در دیوان

با عرض سلام خدمت شما بزرگواران بابت یک رای قطعی که به ناحق علیه ما وراث صادر شده بود درخواست ماده 477 دردادگستری مشهد دادم وپذیرفته شد پیامک امد رفتم تمبر باطل کردم گفتن پرونده ارسال میشه دیوان در تهران براتون پیامک میاد الان 70 روز گذشته وخبری نشده توی ثنا هم چیزی ثبت نشده که کدام شعبه دیوان رفته تا پیگیر شوم از کجا پیگیری کنم وچقدر زمان میبره تا تعیین شعبه بشه در دیوان ممنون از زحمات شما عزیزان

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی رسیدگی در دیوان زمان بر است و حداقل 6 ماه طول می کشد بهتر است تامل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید