مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن همسر از منزل

سلام.خانه ای رو به نام همسرم سند زدم.پس از 4سال درخواست مهریه کرده و قفل درب رو تعویض.بنده منزل رو ترک نکرده و ایشان قرار شد با مامور بنده را از خانه بیرون کند.آیا مامور میتواند همچین اجازه ای به زوجه بده که همسر خود را بیرون کند؟اگر مامور بیاد و صورتجلسه کنه که خانم اقدام به چنین کاری کرده چه حکمی داره؟درضمن بابت منزل پول پیش خرید را خودم دادم و چون وام مسکن به نام خانمم گرفتم ضامنش شدم تمامی اقساط وام را نیز خودم پرداخت کردم خانه ام با توجه به وام سندش در رهن بانکه.درخواست هبه بدم به ملکم میرسم؟ممنونم.

پاسخ ها :

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام نیاز به بررسی مدارک هست اما مطالبه وجوه واریزی قابل انجام است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست رجوع از هبه بدهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانذ باید وضعیت شما برای خلاصی بررسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست خلع ید بدهد و مراحل دادرسی را طی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله
خانه متعلق به زوجه است
و طبق قانون تهیه مسکن از تکالیف زوج میباشد

خانه را ترک ننمایید و ابتدا اظهارنامه مبنی بر رجوع از هبه برای زوجه ارسال نمایید

و سپس دادخواست رجوع از هبه و ابطال سند مالکیت مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بدون اجازه دادگاه چنین حقی وجود ندارد در مرحله اجرای احکام مشخص میشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر مامور چنین اجازه ای ندارد.ولی چون سند به نام همسرتان است، مطابق با قانون می تواند از ورود شما با دستور قض3 جلوگیری کند