مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری با وکیل قلابی

با سلام
شخصی خودش رو وکیل معرفی کرد و از من خواستند که وکالت پرونده ام در دیوان عدالت اداری رو به ایشون واگذار کنم قرادادی بستیم و یه نفر رو به عنوان داور مشخص کردند مبلغی به عنوان پیش به فرد به اصطلاح وکیل دادم.
بعد که فهمیدم خواستار عودت مبلغ شدم. اما طرف مبلغ رو پس نمیده و میگه قرارداد کاری بوده و هیچ نسخه ای به من ندادند.
1-ایا اگه شکایت کنم مبلغ برگشت داده میشه؟
2-وکالت کاری برای دیوان عدالت اداری تعریف شده؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حاما شکایت کنید تا رسیدگی شود علاوه بر ان دخالت در امر وکالت دادگستری هم جرم است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حتما شكايت بفرماييد و تعقيب كيفري نماييد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان کلاهبرداری و غصب عنوان قابل شکایت و پیگیری است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برای طرح دعوی در دیوان عدالت اداری باید وکیل دادگستری باشد و لذا چون کتمان کرده و متوسل به عملیات فریب کاری شده است کلاهبرداری است
شما به استناد ماده 55 از قانون وکالت تحت عنوان تظاهر به امر وکالت علیه ایشان شکایت مطرح کنید