مشاوره حقوقی رایگان - شرایط دریافت وام مسکن

سلام
من خانه ای خریدم با وام بانک مسکن.
شرایط بانک مسکن این بود که سه دونگ برای خودم و سه دونگ بنام همسرم باید باشه.
در دفترخانه سه دونگ به نام خودم و سه دونگ بنام همسرم زده شد.
اگر همسرم درخواست طلاق بدهد سه دونگی که بنام خودش هست را میتونم پس بگیرم؟
چون من پول دادم و قسطاش رو پرداخت میکنم و بانک مسکن اجبار کرده بود که باید سه دونگ بنام همسر بزنم.
ممنون اگر جواب منو بدید.

پاسخ ها :

پس گرفتن خانه از همسر در طلاق پس گرفتن سه دانگ ملک از همسر وام مسکن