مشاوره حقوقی رایگان - امکان ابطال اقرار عادی

آیا امکان ابطال اقرارنامه دستی که هم دارای اشتباه موضوعی است و هم مبلغ آن دریافت نشده به شرح ذیل وجود دارد؟
در سال 64 بعد از فوت پدربزرگ که وراثش دو پسر و دو دختر بودند، پسران نسبت به فروش دو قلم از دارایی های پدربزرگ که یک کامیون و منزل مسکونی به مبلغ 300000 تومان بود اقدام کردند و با حضور چند نفر شاهد اقرارنامه ای از خواهران اخذ شد مبنی بر اینکه سهم الارث هر کدام از خواهران از ماترک پدرشان مبلغ 50000 تومان است و دیگر در آینده حق هیچ ادعایی ندارند.
در حالی که هیچ مبلغی از فروش حاصل از کامیون و منزل به خواهرها پرداخت نشد و مابقی اموال پدربزرگ که شامل 16 هکتار زمین کشاورزی در روستایی دیگر هست نیز بین وراث تقسیم نشده و اصلا صحبتی از آن در اقرارنامه و جلسه مذکور به میان نیامده ولی برادران با تمسک به اقرارنامه مذکور آن را نسبت به کل ماترک پدربزرگ تفسیر کرده و مدعی پرداخت کل سهم الارث خواهرانشان به دروغ هستند در حالی که هیچ سند و مدرکی دال بر پرداخت وجه مندرج در اقرارنامه و تقسیم و انتقال سهم خواهران از زمین‌ها ندارند و کل سهم الارث خواهران را به ناحق تصرف کرده اند.
در این رابطه شهادت شهود ذیل اقرارنامه و مدارک متعدد دیگر مبنی بر عدم پرداخت مبلغ اقرارنامه و عدم تقسیم زمین ها هم وجود دارد.
آیا با توجه به توضیحات فوق و اینکه امکان انکار بعد از اقرار وجود ندارد می‌توان نسبت به ابطال اقرار عادی مبنی بر اثبات عدم دریافت مبلغ اقرار و اقرار مبنی بر اشتباه موضوعی اقدام کرد آیا درخواست خواهان شنیده می‌شود؟
با تشکر