مشاوره حقوقی رایگان - نشوز

باسلام. بنده حدود چند ماه با همسرم زندگی مشترک داشتم که بعد از یک جروبحث از منزل خارج و مقداری طلا و سکه و پول نقد که برای بنده بود را از منزل خارج کردند
درخواست الزام به تمکین دادم که پس از طی مراحل و درخواست اجراییه نهایتاً بعد از یکسال به منزل مراجعت داشتند
حدود یک ماه درمنزل حضور داشتند و در زمانهایی که من سرکار بودم اقدام به خروج وسایل و مایحتاج زندگی به منزل پدرشان کردند که هربار من معترض میشدم عنوان میکردند که هرکاری میخوای انجام بده
در این مدت یک ماه هیچ گونه تمکینی نکردند و حتی طلاهایی رو که از منزل خارج کردند رو به منزل عودت ندادن و عنوان داشتند که آنها را فروخته اند

سوال بنده این هست که باوجود فاکتورهای طلا که به تاریخ قبل از آشنایی و عقد می‌باشد آیا میتوانم باحکم دادگاه عین آنها ویا مبلغ معادل آن را دریافت کنم(طلاها نوعی سرمایه گذاری بنده به جهت جلوگیری از ریزش ارزش دارایی ام بوده اند وبه صورت سرویس زنانه وربع سکه تهیه شده بودند)

سوال دوم بنده چه مدارکی و به چه استنادی میتوانم نشوز ایشان را ثابت کنم(ایشان یک پرونده قذف با صدور قرار مجرمیت ازسوی دادسرا و ارسال آن به دادگاه دارند اما هنوز حکم آن صادر نشده آیا میتونم به این موضوع هم استناد کنم؟؟؟

پاسخ ها :

نشوز زوجه عدم تمکین زوجه فروش طلا توسط زوجه استرداد طلا از زوجه نشوز تمکین