مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال از طرف پدر به فرزند

با سلام،پدر بنده در قید حیات خود200متر از عرصه منزل شخصی خود را تحت عنوان حق الارث با نوشتن دست خط به بنده واگذار کرد بنده در قید حیات پدرم به این زمین سند رسمي گرفتم و ساخت و ساز کردم و25 سال باهمسایگی پدرم زندگی کردم ورثه اشکال تراشی میکنن، آیا حق این کار را دارند، ضمناایا در منزل پدرم که 1400مترو300متر اعیانی دارد بنده هم ارث می برم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر شما تا زمانیکه زنده هست هر اقدامی تمایل دارد میتواند انجام دهد و بعد هم شما ارث میبرید